KUO IŠSISKIRIAME?

  • Atsakingu kavos ruošimu.
  • Apie savo ypatingas kavas (Speciality coffee) žinome viską — plantacijų vietą, auginimo aukštį, kavamedžių porūšius ar net augintojo vardą.
  • Savitu požiūriu į kavos vartojimo kultūrą — kavos studijoje nėra WIFI.
  • Plačia plikytos kavos ruošimo įvairove: Chemex, V60, Aeropress, Kalita, Cold brew, klasikiniu plikymu puodelyje.
  • Paskaitomis apie kavą, namų baristos mokymais, profesionaliomis tematinėmis degustacijomis (cupping).
  • Mes buriame bendraminčius, kurie toliau skleidžia žinią apie gerą ir tinkamai paruoštą kavą.

KĄ PAS MUS VEIKTI?

  • Paragauti TasteMap šviežiai skrudintų kavų ir atrasti jų natūralius išskirtinius skonius.
  • Susipažinti su geriausiai pasaulyje vertinamomis kavomis (Speciality coffee).
  • Aptarti visus Jums rūpimus, su kava susijusius, klausimus.
  • Ramiai pasimėgauti kavos puodeliu.
  • Įsigyti šviežiai skrudintos kavos iš įvairių pasaulio vietų ir specialių „instrumentų“ jos ruošimui (filtrų: Chemex, V60, Aeropress, malūnėlių: Hario, Comandante, virdulių: Hario, Bonavita, Brewista).

KO SIEKIAME?

  • Kad atrastumėte SAVO kavą.
  • Burti bendraminčius, kurie toliau skleistų žinią apie gerą ir tinkamai paruoštą kavą.
  • Kad kavos ragavimas taptų nuotykiu.
  • Kad atsikratytume įsisenėjusių ir ydingų kavos ruošimo bei gėrimo įpročių.
  • Visapusiškai supažindinti su kavos vartojimo kultūra.

©2016 Kavos architektai - Teisės saugomos įstatymų.