KUO IŠSISKIRIAME?

  • Atsakingu kavos ruošimu.
  • Apie savo išskirtines kavas (Specialty coffee) žinome viską — plantacijų vietą, auginimo aukštį, kavamedžių porūšius ar net augintojo vardą.
  • Savitu požiūriu į kavos vartojimo kultūrą — kavos studijoje nėra WIFI.
  • Plikytos kavos baru (pour over) Chemex, V60, Aeropress, Kalita, Cold brew, klasikiniu plikymu puodelyje ir įvairiais kitais.
  • Organizuojamomis paskaitomis apie kavą, namų baristos mokymais, profesionaliomis tematinėmis degustacijomis (cupping).
  • Mes buriame bendraminčius, kurie toliau skleistų žinią apie gerą ir tinkamai paruoštą kavą.

KĄ PAS MUS VEIKTI?

  • Paragauti TasteMap šviežiai skrudintų kavų ir atrasti jų natūralius išskirtinius skonius.
  • Susipažinti su geriausiai pasaulyje vertinamomis kavomis (Specialty coffee).
  • Aptarti visus Jums rūpimus, su kava susijusius, klausimus.
  • Ramiai pasimėgauti geros kavos puodeliu. O skubantiems mielai paruošime gardžios kavos išsinešimui.
  • Įsigyti įvairių rūšių šviežiai skrudintos kavos ir specialių „instrumentų“ jos ruošimui (Chemex, V60, Aeropress ar Hario malūnėlį).

KO SIEKIAME?

  • Kad atrastumėte SAVO kavą.
  • Burti bendraminčius, kurie toliau skleistų žinią apie gerą ir tinkamai paruoštą kavą.
  • Kad kavos ragavimas taptų nuotykiu.
  • Kad atsikratytume įsisenėjusių ir ydingų kavos ruošimo bei gėrimo įpročių.
  • Visapusiškai supažindinti su kavos vartojimo kultūra.