KUO IŠSISKIRIAME?
- Atsakingu kavos ruošimu.
- Savitu požiūriu į kavos vartojimo kultūrą — kavos studijoje nėra WIFI.
- Plačia plikytos kavos ruošimo įvairove: Chemex, V60, Aeropress, Kalita, Cold brew, klasikiniu plikymu puodelyje.
- Paskaitomis apie kavą, namų baristos mokymais, profesionaliomis tematinėmis degustacijomis (cupping).
- Mes buriame bendraminčius, kurie toliau skleidžia žinią apie gerą ir tinkamai paruoštą kavą.
KĄ PAS MUS VEIKTI?
- Paragauti TasteMap šviežiai skrudintų kavų ir atrasti jų natūralius išskirtinius skonius.
- Susipažinti su geriausiai pasaulyje vertinamomis kavomis (Speciality coffee).
- Aptarti visus Jums rūpimus, su kava susijusius, klausimus.
- Ramiai pasimėgauti kavos puodeliu.
- Įsigyti šviežiai skrudintos kavos iš įvairių pasaulio vietų ir specialių „instrumentų“ jos ruošimui (filtrų: Chemex, V60, Aeropress, malūnėlių: Hario, Comandante, virdulių: Hario, Bonavita, Brewista).
KO SIEKIAME?
- Kad atrastumėte SAVO kavą.
- Burti bendraminčius, kurie toliau skleistų žinią apie gerą ir tinkamai paruoštą kavą.
- Kad kavos ragavimas taptų nuotykiu.
- Kad atsikratytume įsisenėjusių ir ydingų kavos ruošimo bei gėrimo įpročių.
- Visapusiškai supažindinti su kavos vartojimo kultūra.